У Львівській області двоє депутатів на позашляховику намагалися заїхати в підʼїзд багатоповерхівки. У МВС їм радять психіатра

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У місті Пустомитів (Львівська область) двоє новообраних депутатів від «Європейської солідарності» намагалися по сходинках заїхати в підʼїзд багатоповерхівки на позашляховику Mercedes G 500.

Як повідомляє ZAXID.NET, в автомобілі знаходилися депутати Пустомитівської міської ради Микола Пущак і Андрій Жидачек. Останній орендує квартиру в цій багатоповерхівці.

Причини вчинку нардепів не відомі, а Пущак журналістам заявив, що «не розуміє» про що йдеться. Жидачек однак визнав, що інцидент мав місце, і попросив вибачення.

Він заявив, що за кермом був водій Пущака і він сам вирішив виїхати на сходи. Його нібито відмовляли, але він не послухав. «Кошти на відновлення пошкодженого майна будинку уже передані та, сподіваюсь, найближчим часом і сліду не залишиться від шкоди», — заявив він.

У МВС також відреагували на подію. Заступник голови МВС Антон Геращенко написав у Facebook, що поліція вже «оштрафувала двох несповна розуму, прости Господи, депутатів». На його думку, їм «потрібна допомога психіатра».

Геращенко після цього прийшов у коментарі до Жидачека. «Вас, двох депутатів, сім’я одного з яких є власником авто, водій не послухав?! Цікаво. Що ж ви за народні обранці, яких навіть власний водій не слухається?» — запитав він, але депутат не відповів.