В Італії жінка домагалася звільнення колеги, підливаючи їй у каву транквілізатори. Так вона намагалася уникнути скорочення

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
В Італії жінка домагалася звільнення колеги, підливаючи їй у каву транквілізатори. Так вона намагалася уникнути скорочення

Carli Jeen / Unsplash

В Італії жінка підливала колезі транквілізатори у каву, щоб домогтися її звільнення через хвилю скорочень робочих місць.

Про це пише The Guardian.

Мешканка міста Бра (регіон Пʼємонт) Аліса Бордон розповіла, що в жовтні 2017 роки її колега, Маріанждела Черрато пригостила її кавою, яку дівчина випила поспіхом. Невдовзі після цього Бордон знепритомніла, коли підійшла до свого робочого місця. «Все навколо було темним, мені здавалося, що я пливу», — розповіла вона.

Бордон доправили в лікарню, де її перевірили на інсульт. Дівчина відчула ті ж симптоми після того, як випила ще кілька чашок капучино, куплених колегою. Після однієї з них Бордон навіть розбила власну автівку.

Тільки на Різдво дівчину охопили підозри. «Черрато взяла кілька вихідних, і весь цей час я була в порядку. Я подумала, що можливо є звʼязок між кавою і станом мого здоровʼя. Невролог порадив мені не пити каву протягом місяця, і я так і вчинила», — розповіла Бордон.

Через кілька місяців дівчина отримала ще один капучино від Черрато, але випила тільки половину. Другу частину Бордон віднесла на аналіз, який показав, що в каві кількість транквілізатора в 10 разів перевищувала показник, який зазвичай застосовується.

Поліція затримала Маріанджелу Черрато на гарячому, коли та наливала заспокійливе в чергову порцію капучино. Цього тижня суд засудив Черрато до 4 років увʼязнення. Під час судового процесу вона зізналася, що намагалася дискредитувати Бордон в очах керівництва компанії і домогтися її звільнення, аби самій уникнути скорочення.