Нардеп від «Слуги народу» Семінський спускав колеса автівок у Чернігові. Називає це «самозахистом» та пожалівся на стеження

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Нардеп від «Слуги народу» Семінський спускав колеса автівок у Чернігові. Називає це «самозахистом» та пожалівся на стеження

УНІАН

Народний депутат України від «Слуги народу» Олег Семінський підтвердив, що у Чернігові спустив колеса двох автомобілів, «бо за ним слідкували». Про це він заявив у коментарі «Українській правді».

«До мене звернулись за допомогою підприємці, які побачили, що невідомі намагаються спаплюжити орендовані ними рекламні борди. На одному з цих бордів – зображення нашого кандидата Юрія Тарасовця. По приїзду я застав на місці групу молодиків спортивної зовнішності, які, як потім з’ясувалося, підробляли ще й операторами на ресурсах, наближених до діючого міського голови Чернігова», — зазначив Семінський.

Депутат розповів, що у його полі зору вже понад місяць невідомі на авто AUDI Q7 і Deawoo. Вони пів дня супроводжували його по Чернігову. Він додав, що відео, де він спускає колеса, оперативно розповсюдили на ресурсах чинного мера Чернігова Владислава Атрошенка, якого вважає замовником провокацій проти себе.

Свої дії Семінський назвав самозахистом.

Нагадаємо, у суботу, 26 вересня, у ЗМІ почали поширюватись відео, де Семінський спускає колеса автівок. Тоді журналісти писали, що таким чином він хотів захистити від переклеювання рекламний білборд кандидата у мери від «Слуги народу» Чернігова Юрія Тарасовця.

За словами керівника фірми, яка володіє бордами, політичну рекламу Тарасовця поклеїли самовільно, тож представники фірми хотіли її зняти.

28 вересня поліція Чернігова повідомила, що отримала заяву, що народний депутат завдав громадянину тілесних ушкоджень.

  • Олег Семінський торік пройшов у Верховну Раду від партії «Слуга народу» від 205 виборчого округу в Чернігові.