У Франції вихователя дитячого садка звільнили через його татуювання та пірсинг. Батьки заявили, що він лякає їхніх дітей

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У Франції вихователя дитячого садка звільнили через його татуювання та пірсинг. Батьки заявили, що він лякає їхніх дітей

Genesis Marasigan Castillo / Unsplash

У Франції вихователь заявив, що його звільнили з дитячого садка через татуювання та пірсинг.

Про це пише Reuters.

35-річний Сільвен Хелен розповів, що минулого року він викладав в дитячому садку початкової школи Docteur Morere у передмісті Парижа. Батьки трирічної дитини подали на нього скаргу в органи освіти, заявивши, що їхньому синові після зустрічі з Хеленом почали снитися кошмари.

Декілька місяців по тому керівництво школи повідомило Хелена про звільнення. Представник місцевого управління освіти повідомив, що з чоловіком досягли згоди про відмову від викладання в дитячому садку. За словами прессекретаря управління, учні, молодші за шість років, «можуть злякатися його зовнішнього вигляду».

«Всі мої учні та їх батьки завжди ставилися до мене спокійно, тому що вони мене знали», — сказав Хелен. Попри звільнення, чоловік заявив, що продовжить викладати дітям. Він розповів, що почав робити татуювання у 27 років, коли викладав у приватній школі в Лондоні і в нього сталася «екзистенційна криза».