Мера Миколаєва спитали, чому у місті так багато сірої плитки. Тоді він дістав Біблію і заприсягся, що не причетний до її виробництва

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Мера Миколаєва спитали, чому у місті так багато сірої плитки. Тоді він дістав Біблію і заприсягся, що не причетний до її виробництва

НикВести

Міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич публічно поклявся на Біблії, що він і його родина не заробляють на виробництві сірої плитки.

Про це він заявив в ефірі шоу «Битва за місто», повідомляє портал «НикВести».

Клятва мера прозвучала після того, як журналіст запитав у Сенкевича, кому належить ідея укладати на вулицях міста саме сіру плитку. За словами журналіста, у Миколаєві так багато цієї плитки, що мера вже з нею асоціюють.

«Що стосується сірої плитки. Я чекав цього питання. Я взяв з собою Біблію. Хто не знає, я віруюча людина, я християнин. Попри те, що я мер-айтішник і вивчав штучний інтелект, я вірю в Бога. Я взяв цю книгу, кладу на неї руку і кажу: Я клянуся кожному з вас і перед Богом, що ні мені, ні моїй дружині, ні братові, ні моїм родичам, ні підставним особам не належить жодного і не належало жодного заводу з виробництва бруківки або плитки», — заявив Сенкевич.

Мер наголосив, що ніколи не використовував своє службове становище для того, щоб його фірми або ще якісь компанії використовували бюджетні гроші.