Партія «Народ проти корупції», яку очолює племінник Путіна, зареєстрована за адресою трансформаторної будки

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Партія «Народ проти корупції», яку очолює племінник Путіна, зареєстрована за адресою трансформаторної будки

Роман Путін

Wikipedia / Яна Задорожная

Російський журналіст вирішив податися до партії «Народ проти корупції», яку очолює бізнесмен Роман Путін — двоюрідний племінник чинного президента. Коли журналіст приїхав за адресою офісу, то знайшов лише трансформаторну будку.

Про це повідомляє «Собеседник».

Журналіст дослухався до рекомендації з сайту партії, яка закликає приносити документи на вступ особисто. Він прибув за вказаною адресою, але будівля не була схожою на партійний офіс.

«За адресою Ленінградське шосе, 8, корп. 3 замість офісу розташована низька цегляна споруда з глухими металевими дверима. Зі стін до сусідніх будинків протягнуті високовольтні дроти», — пише видання.

Офіс партії «Народ проти корупції».

Google Maps

Журналіст запхав документи в щілину між дверима, оскільки це був єдиний спосіб передати їх партії. Оскільки на сайті вказано, що реєстрація потребуватиме певного часу, кореспондент видання повернеться до трансформаторної будки через тиждень і спробує отримати від неї членський квиток.

Редакція видання «Медуза» виявила, що за адресою будки також зареєстровані ломбард і компанія з випуску компакт-дисків.

Як повідомляє Forbes, Роман Путін — син двоюрідного брата Володимира Путіна, раніше працював у ФСБ і входив до складу керівництва кількох банків.

  • На початку 2010-х років Роман Путін працював в уряді Новосибірської області, а зараз володіє компанією «Путин Консалтинг» і очолює фонд Федерації тхеквондо Росії. Також йому приписують ще низку російських компаній.
  • Племінник російського президента вступив до партії «Народ проти корупції» влітку 2020 року і одразу ж був висунутий в лідери. Партія, яка була створена в 2013 році для боротьби «з наслідками і, головним чином, з причинами виникнення корупції», вважає, що Роман Путін надасть їй новий імпульс для антикорупційної діяльності та проведе її до Державної думи.