«Засранці» й «буде боляче». Зеленський у закритій групі звернувся до далекобійників, які їздять з перевантаженням

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
«Засранці» й «буде боляче». Зеленський у закритій групі звернувся до далекобійників, які їздять з перевантаженням

Пресслужба президента України

Президент України Володимир Зеленський звернувся до далекобійників, які їдуть з перевантаженням. Президент пообіцяв, що його команда всіх знайде й «буде боляче».

Відео оприлюднило видання Delo.ua

Звернення зʼявилося в закритому чаті далекобійників у месенджері Viber. У чаті обговорюють, якими дорогами краще їхати з перевантаженням.

«Підключився я до цієї групи і подивився. Там далекобійники, водії, які ведуть перевантажені машини, вони один одному говорять: “По Коблево їдемо, там вільно, там тільки поліцейські”, “На Умань не їдемо, там вже все серйозно”. Розвеселили ви мене, розвеселили ви всіх. Хотів би я вам сказати, що ви, хлопці, — засранці, ми тут хочемо щось хороше зробити для країни, допомагати ви не можете, не здатні, так хоч трохи не заважайте. Добре? Тому що все одно всі чати ми знайдемо, і вас теж знайдемо, і буде боляче», — заявив Зеленський.

У зверненні президент каже, що перевантажені фури продовжують розбивати дороги.

«Їдуть перевантажені, їм все одно, що держава витрачає на один кілометр дороги приблизно $1 мільйон. Їм все одно. Ми вирішили якось побороти цю проблему, домовилися з СБУ, Нацполіцією зробити пропускні пункти, щоб не було перевантажень. Все одно не можемо зрозуміти, як вони це все обʼїжджають», — додав він.