Російський слідчий фотографувався з лікарями без маски. Для публікації маску домалювали

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Російський слідчий фотографувався з лікарями без маски. Для публікації маску домалювали

belgorod.sledcom.ru

У Росії домалювали маску слідчому, який фотографувався з медиками у лікарні швидкої допомоги. Чиновник відвідував медичний заклад через скарги про нестачу засобів захисту та відсутність виплат за роботу з хворими на коронавірус.

Про це повідомляє «Медиазона».

Представник Слідчого комітету Росії зустрівся з лікарями швидкої допомоги у Бєлгородській області для перевірки їхніх заяв. При цьому більшість лікарів на фото була без масок, як і слідчий.

На фото з недбало домальованою чорною маскою швидко звернули увагу. З метаінформації файлу стало зрозуміло, що маску зробили за допомогою додатку YouCam Makeup для віртуального макіяжу.

Користувачі Twitter вирішили продемонструвати інші варіанти домальовування масок. Зокрема не забули й про лікарів.

У пресслужбі обласного СК не змогли прокоментувати, яким чином на фото в їхнього представника з’явилась маска. Сам слідчий заявив, що був у масці, і фото ніхто не редагував, передає BAZA.

Згодом пресслужба СК взагалі видалила фото з сайту.

«Ми видалили ці фотографії для запобігання подальшого негативу і перевіряємо, як все відбулося насправді», — цитує Meduza заяву СК.

В даний момент Росія посідає третє місце в світі за кількістю хворих на коронавірус. В країні заражені майже півмільйона людей.