Стриптиз-клуб через коронавірус став службою доставки. Boober Eats тепер доставляють їжу і задоволення

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Стриптиз-клуб Lucky Devil в американському штаті Орегон вирішив перепрофілюватися на службу доставки їжі через карантин, спричинений коронавірусом. Про це повідомляє Мetro.

Так, під новою назвою Boober Eats танцівниці доставляють їжу, алкогольні та безалкогольні напої в самих лише коротких шортах і з заклеєними сосками, щоб не викликати громадського осуду. При врученні замовлення дві працівниці виконують для клієнтів короткий танець на безпечній відстані і вирушають на наступне замовлення.

Власник стриптиз-клубу Шон Боулден розповів, що спочатку задумка була жартом у Facebook, однак допис став дуже популярним, тому він вирішив втілити ідею в життя, щоб мінімізувати збитки, що виникли через карантин.

Зазначається, що у кожної екзотичної доставниці є з собою дезінфекційний засіб.

  • Сервіс доставки Über запустив в Україні функцію «Перевірка ідентифікації в режимі реального часу» (Real Time ID Check) для всіх водіїв і курʼєрів. Тепер водіям доведеться робити селфі перед поїздками.
  • Фільм Hustlers («Стриптизерки») про танцівниць елітного стриптиз-клубу, клієнтами якого були відомі фінансисти з Волл-Стріт, з Дженніфер Лопес у головній ролі заборонили в Малайзії через його «надмірний нецензурний зміст».