У США створили коктейль у вигляді малюка Йоди. До його складу входять джин, сік лайма, бренді і вишні (для очей)

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Бар Sheridan Room в американському місті Міннеаполіс придумав коктейль у вигляді маленького Йоди — героя популярної саги про космічні війни. Про це повідомляє Mashable.

Коктейль зроблений з джину, соку лайма, сиропу, вишні (для очей) і бренді. Також часточки лайма використали, щоб зобразити вуха і закріпили їх зубочистками. Зазначається, що даний коктейль — тимчасова пропозиція, а для того, щоб його спробувати, потрібно зробити попереднє замовлення.

Автором напою вважається бармен Кріс Хернер. Подають напій у келиху для шампанського. Його ніжка обгорнута серветкою — це ніби вбрання майбутнього джедая.

  • У 2019 році вийшов американський телесеріал в жанрі «космічний вестерн», який є складовою всесвіту «Зоряних війн», із назвою «Мандалорець». Головний герой серіалу — представник майже винищеної раси мандалорців, кращих у галактиці мисливців за головами. Справжньою сенсацією стала поява в серіалі представника раси магістра Йоди. Малюка Йоду полюбили передовсім за його неймовірну чарівність.
  • Баптистський священник Девід Пітерс провів обряд хрещення малюка Йоди, одного з головних персонажів «Зоряних війн», і виставив це в популярному китайському додатку TikTok.