У США випустили бонг у вигляді гумової курки. Під час паління він пищить

Автор:
Ольга Березюк
Дата:
У США випустили бонг у вигляді гумової курки. Під час паління він пищить

MSCHF

Бруклінське бюро дизайну MSCHF випустило серію кастомізованих бонгів у вигляді гумових курок — тих самих іграшок для собак, які жахливо пищать, якщо на них натиснути.

Влаштований бонг нескладно: в іграшці просто зробили отвір, через який дим потрапляє всередину. Палити можна «рот в рот». На сайті, присвяченому продукту, дизайнери відповіли на два хвилюючі питання — так, бонг справді пищить; і так, він легальний. Усю партію з тисячі одиниць вже розкупили.

Команда MSCHF випускає новий продукт кожен другий і четвертий вівторок місяця; бонг став їхньою десятою роботою. До цього дизайнери придумали кросівки з розпʼяттям і святою водою, розширення для Chrome, що маскує серіали від Netflix під відеоконференцію, а також сервіс, який перетворює сторінки з Вікіпедії на наукові статті.

  • У місті Бандунг у Західній Яві сподіваються, що природа може врятувати дітей від інтернет-залежності. Уряд Бандунга роздав 2 тис. пташенят і 1 500 насінин чилі 10 початковим школам і двом середнім школам у місті. Влада міста вважає, що діти будуть витрачати менше часу на електронні пристрої та більше піклуватися про своїх вихованців та рослини.
  • Британському шоу про виживання в джунглях «Я зірка... Витягніть мене звідси!» заборонили випускати сюжети з поїданням живих червʼяків і жуків. Керівництво телеканалу ITV було змушене відмовитися від подібного контенту після того, як активісти звинуватили шоу в жорстокому поводженні з тваринами і подали позов до суду.
  • Стадо диких свиней знайшло та знищило кокаїн на суму $22 тис., який заховала в лісі в Тоскані (Італія) банда наркодилерів. Звіри розкопали заховані наркотики, порвали пакет і засмітили його вмістом тосканський ліс поблизу Монтепульчано. Достеменно не відомо, як наркотики вплинули на тварин.