В офісі віцепрезидента США відсвяткували Гелловін. Дітям пропонували «побудувати стіну» з гаслом Ку-клукс-клану

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

В офісі віцепрезидента США відбулася вечірка на честь Гелловіна, під час якої дітям пропонували побудувати стіну, пише Yahoo News.

Захід відбувся 25 жовтня у приміщенні адміністративного офісу Ейзенгавера, розташованого навпроти Білого дому. Серед іншого, дітям пропонували побудувати «стіну» із цеглинок, на яких вони попередньо мали написати власні імена.

Адміністративна будівля Ейзенгавера розташована навпроти Білого дому, там розміщується велика частина обслуговуючого персоналу Західного крила Білого дому. Будівля також є місцем для урочистих зустрічей віцепрезидента США.

Дітям, одягненим як супергерої та ніндзя, вручили паперові картки цегляного кольору і попросили написати на них свої імена та прикріпити до стіни. Поряд з паперовою стіною були написи, в тому числі «Америка понад усе». Це гасло, яке президент Дональд Трамп часто вживає, критикували за те, що раніше його використовував Ку-клукс-клан.

Видання зазначає, що віцепрезидент Майк Пенс був присутній на цій вечірці. Проте прессекретарка віцепрезидента заявила, що той не виходив зі свого кабінету, розташованого поверхом вище.