Nike у колаборації з дизайнерським бюро випустив «кросівки Ісуса». Пара з ладаном і святою водою коштує $3000

Автор:
Люся Зеленко
Дата:
Nike у колаборації з дизайнерським бюро випустив «кросівки Ісуса». Пара з ладаном і святою водою коштує $3000

MSCHF

Компанія Nike разом з бруклінською дизайнерскою компанією MSCHF випустила нову модель кросівок, яка називається «кросівки Ісуса». Про це повідомило видання NyPost.

«Взуття Ісуса», яке з’явилося на сайті Nike, розкупили за лічені хвилини. Кросівки зроблені з вовни з ладаном, до шнурка правого кросівка привʼязано розпʼяття, а в порожнисту підошву налита свята вода.

MSCHF

MSCHF

«Нам було цікаво, як би виглядала колаборація з Ісусом Христом? — каже глава комерційного відділу бруклінського бренду MSCHF Деніел Грінберг. — Я сам єврей, але єдине, що я знав, — це те, що він ходив по воді».

Компанія MSCHF розробила новий дизайн, щоб привернути увагу до культу споживання. Вони хотіли вказати на те, що захоплення людей одягом і трендами стає схожим на релігію.

Деніел Грінберг запевняє, що «свята вода» надійшла від першоджерела, тобто була доставлена прямо з річки Йордан, з Ізраїлю, де у нього «є знайомі».

MSCHF

  • Інженери Массачусетського технологічного інституту винайшли «найчорніший» матеріал у світі, вдесятеро темніший за будь-що чорне. Випадково виявлений під час експерименту матеріал з мікроскопічних карбонових трубок поглинає майже 100% світла, зупиняє струм і тепло.
  • У Сполучених Штатах цього тижня науковці представили одразу дві нові розробки в лікуванні ВІЛ. Учені Піттсбурзького університету представили інноваційний підхід до імунотерапії, який не переховує ВІЛ від імунної системи, а знаходить та вбиває його, повідомляє Медичний центр Університету Піттсбурга UPMC.
  • Видавець «Ходячих мерців», студія Image Comics, випустила комікс про Ісуса-вбивцю.