У Німеччині з цирку втекли дві зебри і влаштували колапс на автобані. Одну з них застрелила поліція

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
У Німеччині з цирку втекли дві зебри і влаштували колапс на автобані. Одну з них застрелила поліція

Bernd Wüstneck / picture alliance via Getty Images

У Телькові (земля Мекленбург-Передня Померанія, Німеччина) у ніч на 2 жовтня з цирку втекли дві зебри та влаштували переполох на шосе, що зʼєднує Тессін і Росток. Про це повідомляє Deutsche Welle.

Поліція перекрила автобан А20 в обох напрямках на пів години, намагаючись зловити тварин. Понад сто автомобілів зупинилися у багатокілометровому заторі, поки одна з зебр бігала проміж машин і пошкодила одне авто. Ще один водій потрапив у ДТП, намагаючись уникнути зіткнення з твариною.

Bernd Wüstneck / picture alliance via Getty Images

Поліцейським вдалося зловити одну з зебр і доставити її назад до цирку.

Tilo Wallrodt / picture alliance via Getty Images

Другу зебру помітив в лісосмузі місцевий мешканець і викликав поліцейських. Правоохоронці застрелили тварину з міркувань безпеки.

  • У Техасі десятки алігаторів опинилися на волі після повені, яку спричинив тропічний шторм «Імельда». Крокодили зникли з Gator Country, найбільшого парку з алігаторами в Південному Техасі. Одна з рептилій-втікачів — Біг Текс, найбільший представник виду у США, завдовжки понад 4 м.
  • Трирічний хлопчик, який в Північній Кароліні (США) наодинці провів дві ночі в лісі на морозі, розповів поліції і сімʼї, що йому допоміг доброзичливий ведмідь, який був із ним увесь час.