Український пранкер накинувся на Джастіна Тімберлейка на показі Louis Vuitton у Парижі

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:

Український пранкер Віталій Седюк напав у Парижі на американського співака і продюсера Джастіна Тімберлейка. Про це повідомляє TMZ.

Інцидент стався увечері 1 жовтня, Тімберлейк зі своєю дружиною Джессікою Біл йшов по червоній доріжці на Paris Fashion Week від Louis Vuitton. Седюк перебував серед журналістів і раптово кинувся на співака ззаду. Пранкер схопив його за ногу і спробував звалити на землю. При цьому він удавав, що плаче. На Седюка кинулася охорона Тімберлейка, його відтягли від зірки на кілька кроків назад.

Marc Piasecki / WireImage

Співак не постраждав через напад, він навіть не відпустив руку Джессіки Біл, а вона виглядала досить здивованою через інцидент. Коли Седюка вивела охорона, подружжя пройшло далі на показ LV.

Це не перший «пранк» Седюка, раніше він намагався поцілувати актора Вілла Сміта, хотів підняти на руки Джіджі Хадід і ледь не поцілував у сідницю Кім Кардашʼян.

  • Пранкер з Пакистану Рана Зухайр загинув під час зйомок чергового розіграшу. Він знімав відео з друзями, в якому вони лякали людей і видавали себе за привидів. Однак коли вони спробували розіграти одну сімʼю в парку біля Літтон-роуд, чоловіки з родини не оцінили жарт і відкрили вогонь по Зухайру, убивши його на місці.
  • Російські пранкери Вован і Лексус дзвонили американським політикам від імені посла України в США Валерія Чалого і просили не визнавати Голодомор геноцидом.