Мексиканка залишилася живою після екстремальної йоги. Вона впала з висоти восьмого поверху

Автор:
Анна Воробйова
Дата:

Алекса Терразас Лопес вижила, впавши з висоти 24 м під час занять йогою. Дівчина отримала серйозні переломи ніг, рук, стегон і носа після втрати рівноваги на перилах балкона, повідомляє HuffingtonPost.

23-річна Лопес впала з балкона житлового будинку. Їй довелося повністю реконструювати ноги в ході 11-годинної операції. Повідомляється, що вона отримала понад 100 переламів і залишиться в комі ще мінімум протягом двох тижнів. За прогнозами лікарів, ходити вона зможе тільки приблизно за три роки.

Влада заявила, що перила балкона не були пошкоджені, джерела повідомили місцевій газеті, що Лопес регулярно займається йогою на балконі.

  • Чотиризірковий готель у Великій Британії пропонує клієнтам заняття йогою в парку з лемурами. Комплекс розташований в Озерному краї, неподалік від міста Бассентвейт і гори Скиддо, на території лісопарку площею 164 га.
  • Перед Палацом шекінських ханів на північному заході Азербайджану на туристів впала гілка 500-річного платана. Діаметр гілки становить 50 см. За попередніми даними, постраждали 19 осіб, серед яких є іноземці. Вони звернулися до центральної районної лікарні. Двох людей довелося госпіталізувати.