Нова Apple Card може змінити колір або покритися плямами, якщо носити її в кишені джинсів — інструкція

Дата:
Нова Apple Card може змінити колір або покритися плямами, якщо носити її в кишені джинсів — інструкція

Apple

Компанія Apple опублікувала інструкцію з використання нової титанової Apple Card. Користувачів просять дбайливо ставитися до білосніжної карти й уточнюють, що такий колір поверхні досягається завдяки «багатошаровому покриттю, яке додається до титанового базового матеріалу».

«Зберігайте титанову Apple Card у гаманці, кишені або сумці з мʼяких матеріалів. Помістіть вашу карту в слот у вашому гаманці або портмоне так, щоб вона не стикалася з іншими кредитками. Якщо дві кредитні карти будуть розміщені в одному слоті, Apple Card може подряпатися», — йдеться в інструкції.

Apple

Власників карти просять не зберігати її поряд з магнітами, а також тримати подалі від магнітних застібок на сумках, не носити разом з ключами та іншими предметами, які можуть подряпати.

Від контакту зі шкіряними портмоне або джинсовою тканиною поверхня Apple Card може потемніти чи покритися плямами, які не змиються.

  • У серпні компанія Apple почала випускати свою віртуальну карту Apple Card. Віртуальна кредитна карта розроблена спільно з банком Goldman Sachs. Вже у вівторок компанія почала розсилати запрошення зареєструвати картку обмеженої кількості власників iPhone, які раніше подали заявку на її отримання.
  • Наприкінці березня Apple представила стримінговий сервіс Apple TV+, сервіс передплати на періодичні видання News+, а також віртуальну банківську карту Apple Card.