Тренер збірної Росії під час гри проти кореянок показав «вузькі очі». На нього завели дисциплінарну справу

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Міжнародна федерація волейболу завела дисциплінарну справу проти тренера збірної Росії Серджіо Бузато, який під час гри проти збірної Кореї показав «вузькі очі». Про це йдеться в Telegram-каналі «Подъем».

«Міжнародна федерація волейболу завела дисциплінарну справу проти тренера російської збірної Валерія Бузато, який на матчі з кореянками показав расистський (так вирішили кореянки) жест. Після перемоги нашої команди над збірною Південної Кореї в матчі олімпійського відбору наставник дуже зрадів і показав стадіону «вузькі очі», — йдеться в повідомленні.

Журналісти стверджують, що справа буде розглядатися 20 серпня.

«Всеросійська федерація волейболу попросила колег-міжнародників обмежитися дискваліфікацією тренера на кілька ігор. Самостійно його карати російська організація не буде, але готова вибачитися», — підкреслено в повідомленні.

  • Американський баскетболіст Джеймс Гарден, який грає за команду «Гʼюстон Рокетс», подарував $10 тис. бідній родині під час своєї відпустки на Багамах.
  • Американського баскетболіста Ді Джея Купера дискваліфікували на два роки після того, як він спробував сфальсифікувати допінг-тест. Він здав на аналіз сечу вагітної дружини.