На Київщині жінка сама вночі йшла трасою, щоб потрапити на концерт Олега Винника. Рідні встигли заявити про її зникнення

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

У Київській області 33-річна жінка пішки йшла автодорогою Київ — Чоп, щоб потрапити на концерт Олега Винника. Як повідомили в обласній поліції, патрульні побачили її вночі саму на дорозі та вирішили уточнити, чи все з нею гаразд.

Жінка сказала, що дуже хотіла потрапити на концерт свого кумира, тому пішла до нього в напрямку Києва. Помітили жінку поблизу села Стоянка, що майже за 30 км від її села Людвинівки. Щоб пройти цю відстань пішки, знадобилося б приблизно шість годин.

Родичів жінка про свої наміри не попередила, і ті встигли заявити до поліції про її зникнення.

«Патрульні встановили, що рідні, не знаючи куди поділася пристрасна шанувальниця Винника, встигли заявити про зникнення жінки», — повідомили в поліції.

  • Український співак Олег Винник висловив підтримку Аграрній партії перед парламентськими виборами і разом з її лідером Михайлом Поплавським починає тур країною.
  • У Британії чайка викрала собаку з саду її власниці. Інцидент стався в місті Пейнтон, графство Девон. Чоловік жінки, вивішуючи білизну після прання, помітив, як чайка спікірувала та викрала собаку породи чихуахуа.