Чоловік під час медового місяця впав у кратер вулкана. Його врятувала дружина

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Після святкування весілля Клей Частейн і його дружина Акеймі вирушили на карибський острів Сент-Кітс, де хотіли провести медовий місяць. У ході відпочинку вони планували самостійно піднятися на згаслий вулкан Льяміуга, з якого видно сусідні острови. Саме в нього і провалився чоловік, передає BBC.

«Чоловік отримав травму черепа та перелом ребра. Його врятувала дружина, яка спустилася і витягла його», — йдеться в повідомленні.

Уточнимо, що причиною падіння стало те, що мотузка Клея відірвалася від кріплення, через що він впав у кратер вулкана з висоти 15 метрів. Його дружина прийняла рішення спуститися туди і витягнути його, після чого пара самотужки добралася до найближчого місця, де ловить звʼязок. Звідти їх госпіталізували в найближчу лікарню.

Сам чоловік стверджує, що дії дружини стали для нього порятунком.

«Вона абсолютно неймовірна. Її здатність нести мене вниз по вулкану, в момент, коли я ледве міг встати, дивовижна. Це безумовно ні що інше, як диво», — зазначив він.

  • На італійському острові Сицилія активізувався вулкан Етна. Увечері в четвер, 30 травня, біля підніжжя південно-східного кратера зʼявилися два нових розломи на висоті 3 150 м.