У США чиновник два роки надсилав колегам пісні та цитати репера Тупака. Його звільнили після наймасовішої розсилки на 4 300 адрес

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Директора департаменту соціальних служб Айови у США Джеррі Фоксовена звільнили через кілька днів після того, як він надіслав на 4 300 адрес своїх колег листа з піснею репера Тупака Шакура та пропозицією відсвяткувати день народження музиканта.

Як пише The New York Times, сам 66-річний Фоксовен не вважає, що саме це стало причиною його звільнення, і заявив, що й сам збирався йти з роботи. Але, як пише видання, таке співпадіння виглядання дуже «підозрілим».

Фоксовен працював у Департаменті протягом двох років і постійно надсилав колегам пісні або цитати з текстів Тупака, пише The Associated Press. У роздрукованому вигляді всі листи Джеррі Фоксовена про репера склали 350 сторінок.

Як розповіли його колеги, Фоксовен щопʼятниці вмикав у офісі пісні репера. На День святого Валентина він надіслав усім фото усміхненого Тупака, а на свій ювілей приніс печиво, прикрашене написом Thug life — назвою гурту репера та однойменного альбому.

  • Американський репер Снуп Догг (Snoop Dogg) показав фанатам в Instagram спільну фотографію з фронтменом гурту Nirvana Куртом Кобейном. Фанати та колеги Снуп Догга зраділи такій раритетній фотографії, на якій дві музичні легенди. Однак зʼясувалось, що це фото створив користувач Instagram під ніком _vemix_.
  • Американський репер Снуп Догг (Snoop Dogg) виклав в Instagram кілька роликів, де він курить марихуану поряд з Білим домом і обматюкав президента США Дональда Трампа.
  • Вчителька, яка викладає у пʼятому класі в одній із приватних шкіл Нью-Йорка, влаштувала на уроці рольову гру про рабство. Намагаючись пояснити це явище, вона попросила чорношкірих учнів уявити себе в кайданках на шиї, руках і ногах, а білих — наказувати їм, що робити. Жінку звільнили.