«Давайте штурмувати Бермудський трикутник!». До нового флешмобу в соцмережах вже приєдналися 40 тис людей

Дата:

Після того як мільйони людей в соцмережах пообіцяли «штурмувати» засекречений обʼєкт ВПС США Зона 51, щоб «врятувати прибульців», у соцмережах запустили новий флешмоб — атака на Бермудський трикутник. Про це повідомляє Newsweek.

Вірусний мем запустив американець Домінік Карновейл з Майамі-Біч. Користувачів запрошують зібратися 1 жовтня у Флориді. Автор флешмобу заявив, що гарантує всім «живу музику, їжу та розваги».

«Учасники заходу повинні бути одягнені як персонажі мультфільму про Спанч Боба або пірати. Я надам човни й акваланг. Приносьте траву, багато пива та віскі», — додав Карновейл. Прийти на захід у Facebook пообіцяли 17 тисяч людей, 24 тисячі висловили зацікавленість.

На підтримку проекту 14 липня Карновейл запустив збір коштів на майданчику GoFundMe, проте з необхідних $75 000 він зібрав лише $5, які перерахувала одна людина. «Чесно кажучи, усі думають, що я намагаюся обдурити людей цим флешмобом, але я просто законно намагаюся організувати вечірку для всіх, щоб вони прийшли до мене, а не були вбиті або арештовані в Зоні 51, — написав він у Facebook.

Anthony Dominick Carnovale / Facebook

«Давайте доведемо, що ми розумні та піклуємося про всіх. Давай добре проведемо час. Навіть якщо ми не зберемо ані цента. Давайте все ж таки поплескаємо цих морських чудовиськ по щоках. Гаразд. Давайте просто погуляємо. Люблю вас усіх», — пише автор.

Користувачі Facebook вже провели аналогію між штурмом Зони 51 і атакою на Бермудський трикутник. «Якщо ми не знайдемо прибульців у Зоні 51, вони обовʼязково будуть у Бермудському трикутнику», — пишуть у коментарях до посту Карновейла. Люди домовляються, як вони будуть добиратися до Бермудського трикутника, і розмірковують про те, чи не варто «почати штурмувати Білий дім, щоб врятувати перуку Трампа».

  • У кінці червня у Facebook зʼявився жартівливий захід «Штурм Зони 51, їм всіх нас не зупинити». Йдеться про жартівливі загрози «штурмувати» Зону 51 у Неваді, щоб звільнити прибульців, яких там нібито уцтримують. До флешмобу за три тижні приєдналися понад 1,4 млн людей.
  • У кінці червня в соцмережах запустили #BottleCapChallenge. Люди намагаються ударом ноги відкрутити кришку на пляшці або банці. Флешмоб почав казахстанський боєць MMA Карен Пашикян, потім до нього приєдналися зірки Голлівуду і спортсмени: Джейсон Стейтем, Конор МакГрегор, співак Джон Мейер та інші.