Американська блогерка поїдає на камеру крабів і молюсків. Її відео дивляться мільйони людей

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

44-річна американка Бетані Гаскін знімає на відео, як вона їсть. Щотижня вона викладає відео у двох своїх блогах на YouTube, які переглядають мільйони людей.

Сама вона каже, що завдяки цьому стала мільйонеркою, пише The New York Times.

Гаскін говорить зі своїми підписниками, поїдаючи при цьому крабові ноги, мідії, хвости омарів, а також варені яйця та смажену червону картоплю.

Її блог Bloveslife має майже 2 млн підписників, а найпопулярніше відео з поїданням величезного краба набрало 11 млн переглядів.

Гаскін каже, що вирішила вести такий блог не через гроші. Вона вважає це своїм покликанням.

Ідея поїдання їжі перед камерою не є новою. Цей вид блогерства називається «мокпан» (mukbang) і дослівно перекладається як «демонстрація прийому їжі».

  • Поліція Австралії видала ордер на арешт 23-річного Ітана Брамбла, тіло якого вкрите татуюваннями на 98%, через конфлікт у барі з дівчиною. Тим часом хлопець активно висміює правоохоронців у соцмережах і в коментарях постить пісню “Fuck Tha Police” хіп-хоп-гурту N.W.A.
  • В Індонезії мережа ресторанів швидкого харчування KFC почала продавати окремо курячу шкіру в паніровці. Курячу шкіру позиціонують як закуску, нарівні з картоплею фрі. До складу страви входить тільки шкіра, солона або гостра паніровка та жир. Одна порція коштує приблизно $1.