Родина Барі Алібасова подасть до суду на виробника засобу для очищення труб

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Родина Барі Алібасова вирішила подати до суду на виробника засобу для очищення труб, яким отруївся продюсер. Про це пише Mash у своєму Telegram-каналі.

Видання зазначає, що про це рішення повідомив піар-директор Алібасова Вадим Горжанкін.

«Оскільки Барі Карімович зараз не в змозі займатися такими питаннями, його дружина Лідія Федосєєва-Шукшина вирішила подати позов до ТОВ «АМС Медіа» — виробника рідкого засобу «Кріт. Чисті труби», випущеного під брендом «Попелюшка», — заявив Горжанкін.

Рідкий засіб для очищення труб, який Барі Алібасов переплутав з йогуртом

irecommend.ru

Він також додав, що найближчим часом буде визначена сума компенсації шкоди, заподіяної здоровʼю продюсера, і тоді позов скерують до суду.

Поки що виробник засобу для очищення не відреагував на цю заяву.

  • 5 червня російський музикант Барі Алібасов потрапив до лікарні після того, як випадково випив рідину для очищення труб замість йогурту. У нього діагностували опік стравоходу четвертого ступеня, опік шлунка другого ступеня та опік дихальних шляхів. Зараз Алібасов перебуває в Інституті імені Скліфосовського у важкому стані.
  • Помічник продюсера Сергій Моцарь, який після дзвінка Алібасова приїхав до нього додому і викликав швидку, розповів, що пляшка з хімічним засобом дуже нагадує питний йогурт, а у самої рідини немає різкого хімічного запаху. Моцарь припустив, що музикант, швидше за все, переплутав «Крота» саме з питним йогуртом. Він також додав, що в Алібасова поганий зір, а в момент, коли він сьорбнув «Крота», був без окулярів.
  • Цей інцидент прокоментувала представниця виробника рідини для прочищення труб, яку випадково ковтнув Алібасов. «З урахуванням того, що наш продукт має запах, і перш, ніж випити, людина повинна була відчути, що це не сік, що не солодке, а потім уже пити. Тим більше на упаковці написано великими літерами», — зазначила жінка.