Заступника мера Винників на Львівщині звинуватили в побитті дівчат на концерті Дана Балана. Він усе заперечує

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Заступника мера міста Винники на Львівщині Михайла Мамута звинуватили в побитті двох дівчат на концерті співака Дана Балана.

Як пише Zaxid.Net, інцидент стався на львівському стадіоні СКА у вівторок, 28 травня.

Мамут нібито двічі вдарив одну з дівчат по обличчю, а іншу схопив за горло. Про це журналістам розповів родич однієї з постраждалих.

За словами родича, це сталося на стадіоні ще до початку концерту. Дружина Мамута нібито сказала дівчатам, що їй нічим дихати. Ті відповіли, що їм теж. Через це Мамут розлютився та почав спочатку обзивати дівчат, а потім застосував силу. Постраждалі написали заяву в поліцію.

Сам Мамут заперечує, що взагалі був на концерті. Втім, за даними Zaxid.Net, він написав заяву до поліції на дівчат — за те, що вони нібито напали на його дружину.

  • Активісти організацій «Національний корпус», «Сокіл», Спілки ветеранів АТО та інших влаштували акцію протесту під будівлею Львівської міської ради та виламали її двері.
  • Депутати Львівської обласної ради 28 травня ухвалили звернення до президента Володимира Зеленського щодо недопущення ігнорування статусу державної мови та використання її у своїй публічній діяльності.