У Франції почали продавати комікс про любов на Майдані. Збірник містить еротичні сцени

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:
У Франції почали продавати комікс про любов на Майдані. Збірник містить еротичні сцени

Albertine Ralenti

У Франції в книжкових крамницях та інтернет-магазинах почали продавати комікс «Maїdan Lovє. Tome 1: Olena», який розповідає про любовну історію між «беркутівцем» Богданом та однією з протестувальників Оленою.

«Лютий 2014 року. У Києві на Майдані численні акти насильства. Революція гідності, як її називають протестувальники, схоже, триватиме... В ці дні, протягом яких загинули 82 людини і 622 отримали поранення, що призведе до української кризи між Росією і рештою Європи, Богдан намагається знайти свою дівчину Олену. Тільки Богдан — «беркутівець», поліцейський, а Олена — одна з протестувальниць. Чи може проста історія кохання пережити масштаб таких подій», — йдеться в описі до коміксу на сайті інтернет-магазину.

Grand Anlge

Авторами роботи є француз Орельєн Дюкудре (сценарій) і малазієць Крістоф Аліел (малюнки). Варто зазначити, що їхня збірка містить еротичні сцени, а подекуди може й зовсім дискредитувати Революцію гідності та самих українців.

У їхній історії політична ситуація в Україні представлена як протест людей проти жадібності екс-президента Віктора Януковича, який чомусь усі гроші витрачає на золоті унітази. У сюжеті також присутній президент Росії Володимир Путін, який просить Януковича відмовитися від співпраці з Європою. Головна героїня Олена представлена в образі Юлії Тимошенко, а основні негативні персонажі — «беркутівці» та націоналісти з партії «Свобода», які, на думку авторів, улаштовують провокації.