До Європи в бардачку. В Іспанії затримали нелегалів, які сховалися під капотом автомобіля

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:

Цивільна гвардія Іспанії затримала африканця, який планував вʼїхати до Європи у відсіку за панеллю приладів автомобіля. Чоловіка виявили, заглянувши в бардачок, передає CNN.

Guardia Civil en Madrid

Знайшли нелегала на кордоні Марокко та іспанської Мелільї на півночі Африки.

Того ж дня влада виявила ще двох нелегальних мігрантів у прикордонному пункті «Бені Ензар» між Марокко і Мелільєю: чоловік ховався під капотом авто, а 15-річна дівчинка лежала в машині за заднім сидінням. Четвертого чоловіка виявили у вантажівці в порту Мелільї.

Guardia Civil en Madrid

Всім чотирьом була надана медична допомога — люди страждали від задухи, дезорієнтації і болю в суглобах. Водіїв затримали. Їм висунуто звинувачення в спробі незаконного ввезення іммігрантів через кордон.

  • У США на передвиборний мітинг президента Дональда Трампа прийшов чоловік у костюмі стіни з табличкою «#ЗбудуйМене». Трамп звернув увагу на чоловіка і потиснув йому руку.
  • Біля лівійського берега в Середземному морі вантажне судно Elhiblu врятувало 108 біженців, які хотіли дістатися до Європи. Але коли вони зрозуміли, що екіпаж збирається повернути їх у Лівію, вони взяли управління танкером під свій контроль і рушили в напрямку Мальти.