Матч у Англії довелося перервати через вилученого з поля футболіста. Він вимкнув світло на стадіоні

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Матч між англійськими командами «Челтнем Сарасенз» і «Кідлінгтон Девелопмен» довелося зупинити на 73-й хвилині через те, що на стадіоні зникло світло. Про це повідомив спортивний журналіст Джон Палмер на своїй сторінці у Twitter.

«Гру проти «Челтнем Сарасенз» не вдалося довести до кінця, оскільки джентльмен з «Кідлінгтон Девелопмен» вимкнув прожектори на стадіоні після того, як отримав червону картку», — зазначив він.

Пізніше стало відомо, що винуватцем зриву матчу став Джуліус Мурага. Після того, як його видалили з поля, він попрямував у роздягальню, щоб прийняти душ.

Сам спортсмен стверджує, що інцидент зі світлом був випадковістю. Після 15-хвилинної перерви матч продовжився. Команда Мураги програла з рахунком 3:1.

  • Валлійський футбольний клуб «Кардіфф Сіті» відмовився платити 15 млн фунтів (534,5 млн грн) французькому клубу «Нант» за трансфер бразильського нападника Еміліано Сала, який загинув в авіакатастрофі над протокою Ла-Манш у січні цього року.
  • Футболістка британської команди Sheffield United Women Софі Джонс вирішила піти зі спорту після того, як Футбольна асоціація Англії оштрафувала її за расистську поведінку під час матчу.