У Татарстані заборонили бюджетникам заряджати телефони на роботі. Але потім передумали

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

У Балтасинському районі Татарстану місцева влада звеліла керівникам муніципальних бюджетних установ заборонити співробітникам заряджати свої девайси на роботі. Але після поширення історії у ЗМІ, вирішили передумати. Про це повідомляє «Казанський репортер».

Так, в опублікованому документі закликається «взяти на особливий контроль питання економії електроенергії» і «встановити заборону на підключення зарядних пристроїв особистих мобільних телефонів, смартфонів та електричних чайників в будівлі установи».

Після того, як історія набула популярності, прес-служба Балтасинського районного виконавчого комітету вирішила змінити своє рішення.

«Другий абзац письмової вказівки керівника виконавчого комітету №723 від 18.03.2019 року в частині заборони на підключення зарядних пристроїв телефонів, смартфонів та електричних чайників скасований», - підкреслюється в повідомленні.

  • У Маріуполі правоохоронці затримали телефонного хулігана, який майже три роки тероризував співробітників поліції, відправляючи їм на мобільні телефони і у соцмережі порноматеріали.