У МЗС Нідерландів заборонили влаштовувати танцювальні вечірки і ставити стільці у два ряди. Підлога штаб-квартири може провалитися

Дата:

У новій штаб-квартирі Міністерства закордонних справ Нідерландів службовцям заборонили влаштовувати вечірки з танцями в ресторані дипвідомства. Про це йдеться в памʼятці, яку керівництво розіслало співробітникам, пише DutchNews.

Співробітникам порадили не перевантажувати підлогу будівлі, тому що вона може бути «дуже слабкою». Зокрема, було рекомендовано не складати занадто багато паперу в друкарні, не ставити більш одного ряду стільців навколо столів у залі засідань і не встановлювати важкі шафи.

Памʼятку розіслали всім співробітникам після того, як технічна перевірка показала, що будівництво теплих підлог було потенційно небезпечним. У Міністерстві ініціювали перевірки після обвалення споруджуваної автостоянки в аеропорту Ейндховена в 2017 році, де аналогічна система збірних панелей підлоги тріснула через теплове навантаження.

Технічні інспектори, які обстежили будівлю, дали 42 рекомендації щодо її поліпшення. Вони врахували скарги працівників на відсутність конфіденційності, холод і калюжі води біля входу після дощу. Персонал також скаржився на безшумні ліфти, якими важко користуватися людям з поганим зором.