Екс-прокурор окупованого Криму Поклонська хоче запустити бренд «Няш-мяш»

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
Екс-прокурор окупованого Криму Поклонська хоче запустити бренд «Няш-мяш»

Wikimedia Commons

Колишня прокурор в окупованому Криму, нині депутат Держдуми Росії Наталія Поклонська збирається випускати товари під брендом «Няш-мяш». Про це пише «Крим.Реалії».

Поклонська заявила про це на презентації своєї книги «Крымская весна: до и после. История из первых уст», що відбулася в Ялті ввечері 10 березня.

«Я дуже оптимістично налаштована до цієї ідеї. Цей бренд заслужено мною вистражданий. Спочатку я дуже переживала з приводу «Няш-мяш». Але потім зрозуміла, що треба вміти жартувати. «Няш-мяш» — це стовідсотково кримський бренд. Це символ Криму — «Няш-мяш. Крим наш». А частина друга — це «Няш-мяш. Київ наш», — заявила Поклонська.

За словами чоловіка Поклонської Івана Соловйова, під брендом «Няш-мяш» можуть випускатися тільки «якісні кримські товари».

«Є традиційно кримські продукти, якими Крим славиться... Ми ж не будемо горілку робити», — заявив Соловйов.

При цьому він приніс на презентацію пляшку шампанського з зображенням Поклонської.

Раніше Поклонська стала обличчям косметики «Крымская роза», де поряд із її зображенням у стилі аніме є підпис «Няш-мяш. Крым наш!».

  • У Генпрокуратурі підписали підозру колишньому «прокурору» анексованого Криму Наталії Поклонській. Її підозрюють у переслідуванні режисера Олега Сенцова.
  • Заводи на Кубані в Росії та в окупованому Криму готують вино, випуск якого приурочать до запуску поїздів Керченським мостом. Вино планують випустити до кінця цього року.