Репер розповів у новому кліпі про свій наркобізнес. Йому дали 5 років тюрми

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Британський репер Адетокунбо Аджибола, більш відомий як Trapstar Toxic, отримав 5 років вʼязниці після того, як його затримали з великою партією наркотиків. Про свій наркобізнес виконавець розповів у своєму кліпі, повідомляє ВВС.

У своєму кліпі «Out Ере», випущеному в 2017 році, співак зачитав такі рядки: «вага [наркотик] в кишені, і я буду готовий, якщо федерали [поліція] прийдуть з облавою, я на крок попереду, і я не розслаблений».

Після цього ним зацікавилися правоохоронці. У квітні минулого року його затримали.

Офіцери поліції увірвалися в його квартиру в Лондоні, після чого репер вистрибнув з другого поверху. Його вдалося затримати неподалік будинку, на даху одного з гаражів. При собі у нього виявилися наркотики класу A і B на £30 тис., готівка в розмірі £13 тис., а також дизайнерський одяг на суму £10 тис., йдеться в повідомленні.

Пізніше 26-річний чоловік визнав себе винним. На суді його відеокліп використовували як головний доказ. Тепер поліція розпочинає процедуру конфіскації майна.

  • Почався процес у справі девʼяти осіб, обвинувачених в участі в операції з контрабанди наркотиків. Серед обвинувачених були двоє колишніх французьких військових льотчиків, офіцер митниці та охоронець знаменитості. Всі обвинувачені заперечують причетність до контрабанди наркотиків у справі, яка набула популярності під назвою «Air Cocaine».
  • Наркобарона Хоакіна Гусмана на прізвисько «Ель Чапо» («Коротун») присяжні американського суду визнали винним.