Мешканець Нью-Йорка інсценував власне викрадення, аби не платити переможцям ставок на Супербоул

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

60-річний мешканець Нью-Йорка інсценував власне викрадення, щоб не виплачувати виграш за ставками на Супербоул (фінал сезону в американському футболі), пише Newsweek.

Роберта Брендела затримали 27 лютого за звинуваченням у неправдивому повідомленні про викрадення і використанні шахрайської схеми. Правоохоронці виявили Брендела в автомобілі, він був привʼязаний за шию до підголівника, а його руки звʼязані скотчем.

Затриманий розповів слідчим, що у його машину проникли двоє чоловіків, у яких був пістолет, і вкрали у нього $16 тис. За словами Брендела, невідомі возили його в автомобілі два дні, після чого кинули на стоянці.

Поліція зʼясувала, що затриманий керував ставками на результати футбольних матчів, у тому числі — і Супербоула. Брендел використовував шахрайські схеми для присвоєння виграшу, проте зазнав невдачі, і тепер повинен був сплатити переможцям понад $50 тис.

Правоохоронці назвали поведінку Брендела під час того, як його знайшли, «підозрілою». Тепер затриманий має постати перед судом Нью-Йорка в березні.

  • В ніч на 4 лютого в Атланті пройшов Супербоул — фінальний поєдинок за звання чемпіона Національної футбольної ліги США (NFL, професійна ліга американського футболу). У головній грі чемпіонату «Нью-Інгленд Петріотс» перемогли «Лос-Анджелес Ремз» з рахунком 13:3. Бостонці «Нью-Інгленд Петріотс» стали чемпіонами Національної футбольної ліги вже вшосте.