У Канаді дівчина зняла квартиру на 45-му поверсі та жбурляла звідти стільці

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Перед судом у Торонто постала 19-річна дівчина, яка викинула два стільці з вікна квартири на 45-му поверсі, повідомляє The Guardian.

Про інцидент стало відомо завдяки появі відеозапису в соцмережах. На ньому Марсела Зойа кидає стілець, який летить на шосе. За даними місцевих ЗМІ, стілець на дорогу не потрапив, а розбився недалеко від стійки для велосипедів. На щастя, обійшлося без постраждалих. Відеозапис вчинку викликав обурення користувачів інтернету, і поліція закликала дівчину здатися правоохоронцям.

Дівчину відпустили під заставу в розмірі 2 тис. канадських доларів ($1,5 тис.) з приписом жити з матірʼю. Також їй заборонили контактувати з чотирма людьми, які перебували з нею поруч під час правопорушення.

Адвокат дівчини повідомив, що вона розкаялася у своєму вчинку і не хотіла, щоб хтось постраждав. Також, за його словами, зараз шукають інших учасників цього інциденту.

Повідомляється, що цю квартиру орендували через Airbnb. Представник сервісу Бен Брайт заявив, що компанія звернулася в поліцію Торонто, щоб запропонувати їм повну підтримку в розслідуванні.

«В даний час у нас немає доказів того, що обвинувачена коли-небудь була користувачем Airbnb, але ми заблокували обліковий запис гостя, який резервував це житло», — додав представник сервісу.