«Бл*ха, я думала, ти будеш приставати». Луценко розповів історію знайомства з дружиною

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Генеральний прокурор Юрій Луценко у Facebook розповів історію знайомства з дружиною, нардепом Іриною Луценко.

За словами генпрокурора, вони познайомилися у 1986 році, коли Луценко служив у радянській армії. «У кінці серпня я випросив два дні відгулу, щоб написати заяву і поселитися в гуртожиток Львівського Політеху на 4 курс. Гуртожиток був порожній. Щоб десь переночувати, зловив якогось переляканого першокурсника і напросився до нього на вечерю. По телевізору йшло Сан-Ремо, найголовніше на ті радянські роки вікно в західну музестраду. І тут в кімнату зайшла дівчина з сусідньої кімнати, шукала солі», — написав генпрокурор.

Після вечері Луценко пішов з новою знайомою «мити посуд» і «до ранку говорили про Львів, про Хемінгуея, про Челентано, про Колумба, про династію Тан, про квантову фізику». «О восьмій я попрощався. Поцілував у щочку. А вона сказала: “Бл******ха, я думала, ти будеш приставати. А ти всю ніч говорив. Приходь ще”», — додав Луценко.

У четвер, 7 лютого, Ірина Луценко вилаялася з трибуни Верховної Ради. Нардеп переплутала матеріали доповідей з законопроекту щодо перейменування Дніпропетровської області з матеріалами законопроекту щодо закріплення в Конституції курсу на вступ до НАТО та ЄС.