Француз замовив дружині купальник, а отримав золоті луїдори 100-річної давнини

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Житель французького міста Ван (західна Бретань) вирішив замовити купальник дружині, але замість цього отримав поштою золоті злитки. Про це повідомляє Ouest-france.

За словами чоловіка, найпершим, що його насторожило у відправленні, була вага.

«Я не звертав увагу на пакет, який мені привезли, тому що я справді чекав купальник для дружини. Він не дуже важкий, але вага — це насправді не одне й те саме», — зазначив чоловік.

При цьому він розповів, що від побаченого ледь не зомлів.

«Коли відкрив пакет, трохи не зомлів. Я виявив там луїдори, випущені в 1900 році. Це були маленькі злитки по 20 і 50 г Всього було до 700 г», — підкреслив француз. Доданий до відправлення рахунок склав близько €20 тис.

OUEST-FRANCE

Після цього чоловік виявив, що на пакуванні було вказано не його імʼя. Тому вирішив відвезти золото справжньому замовнику, але вдома нікого не виявилося. У підсумку злитки довелося віддати поліції.

«Поліція подякувала мені за те, що я приніс злитки їм. Також вдалося звʼязатися зі справжнім господарем знахідки по телефону», — розповів чоловік.

Підкреслимо, що посилку з купальником чоловік чекає досі.

«Тим не менш, ми все ще чекаємо купальник. Напевно, потрібно буде відкладати відпустку у Вʼєтнамі на березень», — уточнив він.