Зірка фільму «Фаворитка» посперечалась із Вікіпедією через свій вік. Вона попросила зробити її на 8 років молодшою, а їй не повірили

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Зірка фільму «Фаворитка» посперечалась із Вікіпедією через свій вік. Вона попросила зробити її на 8 років молодшою, а їй не повірили

Maria Moratti / Contigo/Getty Images

Британська актриса Олівія Колман повідомила, що сперечалася з Вікіпедією, щоб змінити свій вік, колипобачила на сайті невірну інформацію про себе. Актрисі додали вісім років. Про це пише Independent.

Колман, яка була номінована на «Оскар» в номінації «Краща актриса» за роль у «Фаворитці», зауважила, що онлайн-енциклопедія додала вісім років до її справжнього віку. Вона відправила їм правки під вигаданим імʼям, але не отримала відповіді.

«Я не отримала відповіді і знову написала: “Вибачте, хлопці, але я знаю, що це неправильно”. І вони не відповіли», — розповіла 44-річна Колман.

«Тому я написала: “Насправді це я, і мене дуже засмучує, що ви зробили мене на вісім років старшою, ніж я є насправді”. Вони відповіли: “Нам потрібно буде отримати свідоцтво про народження, щоб довести це”, і я запитала: “На чиє чортове свідоцтво про народження ти вперше глянув, щоб зробити мене на вісім років старшою?”» — продовжила актриса.

Зараз на сайті Вікіпедії вказано невірний вік Колман. Актриса також сказала, що вона «не справляється» з тим, що її впізнають на публіці, і тепер «живе як відлюдник».