«Оголений і схвалений». У Парижі показали нудистську пʼєсу, глядачів теж змусили роздягтися

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

У Парижі відбулася премʼєра першої французької нудистської пʼєси. Вона отримала непогані рецензії від глядачів, яких теж змусили роздягнутися перед переглядом вистави. Постановка називалася Nu et Approuve («Оголений і схвалений»). Про це повідомляє Daily Mail.

Організатори попросили усіх глядачів роздягнутися перед тим, як пройти в зал. З міркувань гігієни, необхідно було принести свій рушник. VIP-гостям видавали спеціальне тканинне покриття на сидіння з мікрофібри.

Спектакль розповідає про брата і сестру, які виявляються на протилежних сторонах барикад стосовно гострих соціальних проблем, особливо нудизму, і яким «потрібно скинути свої маски і оголити все, щоб знайти порозуміння». Більшу частину вистави актори провели без одягу. Шоу проводилося один раз, повторів поки не передбачається.

«Немає кращого способу сміятися, ніж сміятися в оголеному вигляді», — зазначив Седрік Амато, голова паризького нудистського співтовариства.

«Нам потрібно порушувати соціальні норми, щоб бути собою в такому місці і добре проводити час», — додав він.

  • Останнім часом нудисти намагаються зробити свій оспосіб життя більш популярним у Парижі, влаштовуючи комедійні вечори, відвідування музеїв та спеціальну нудистську зону в найбільшому парку міста.
  • У Парижі будуть закривати перший нудистський ресторан O Naturel, який функціонував з листопада 2017. Причиною власники назвали брак клієнтів.