«Це було схоже на «Парк Юрського періоду». Як Трамп навчився користуватися Twitter

Автор:
Борис Васильківський
Дата:

Колишній директор з соціальних медіа Дональда Трампа розповів, що «О, ні» було його першою реакцією на самостійний твіт Трампа, пише Politico.

Джастін МакКонні обіймав посаду директора з соціальних мереж в Організації Трампа з 2011 до 2017 року і спочатку саме він розробляв і публікував усі твіти Трампа, поки одного разу в 2013 році він не побачив, як твіт зʼявився безпосередньо від Трампа.

«Момент, коли я дізнався, що Трамп може твітнути сам, можна порівняти з моментом у «Парку Юрського періоду», коли доктор Грант зрозумів, що велоцираптори можуть відкривати двері», — розповів МакКонні, додавши, що першим його почуттям було «О, ні».

За словами МакКонні, він прийшов в офіс наступного дня і запитав у інших співробітників, чи допомагали вони Трампу написати твіт. Вони всі відповіли заперечно, що неабияк його здивувало.

«Здавалося, [Трамп] знайомий з іменами, але не з тим, що ви можете з ними зробити», — сказав він про початкові знання Трампа щодо соціальних мереж.

МакКонні зазначив, що зараз Трампу необхідно повернутися до того, що насамперед зробило його канал у Twitter привабливим.

«Він повинен знову повернутися до спілкування зі своїми фанатами», — розповів МакКонні.