Британка продає брудні шкарпетки і заробляє на цьому більш ніж 3,5 млн грн на рік

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Британка продає брудні шкарпетки і заробляє на цьому більш ніж 3,5 млн грн на рік

Facebook / Roxy Sykes

33-річна мешканка Великої Британії Роксі Сайкс заробляє майже 100 тисяч фунтів (3,6 млн грн) на рік, продаючи брудні шкарпетки і взуття фетишистам, пише Metro.

Одного разу колега сказав Сайкс, що у неї гарні ноги, і її переконали завести акаунт в Instagram, де вона могла б їх демонструвати. «Коли у мене зʼявилися тисячі підписників і повідомлення про продаж використаних речей, я зрозуміла, що можу на цьому заробляти. Я не показувала своє обличчя або що-небудь інше спочатку, тому що розуміла, що людям цікаві саме мої ноги, і це не відчувалося занадто особистим», — розповідає британка.

Після того, як за місяць Сайкс заробила більше 8 тис. фунтів (292 тис. грн) на продажі шкарпеток, взуття та відео, вона зрозуміла, що це хороше джерело доходу. «Тепер я думаю, що ніколи не припиню це робити — скільки б років мені не виповнилося, мої ноги завжди зможуть заробити гроші», — зазначає вона.

Тепер вона продає речі не тільки через соцмережі, але й на різних сайтах. Пара шкарпеток, яку вона проносила цілий день, йде за 20 фунтів (729 грн), взуття після двох місяців використання — за 200 фунтів (7 290 грн), а відео, на якому вона ворушить пальцями ніг, — за 100 фунтів (3 645 грн). Вона також навчає фетиш-моделей того, як заробляти в цьому бізнесі. Друзі і рідні Сайкс її підтримують.