Бодіпозитивний реп. Вихователька з Баришівки пише хіп-хоп і вже випустила два кліпи

Автор:
Олена Мельник
Дата:

В Україні зʼявилася нова зірка хіп-хопу. Соцмережі підірвав кліп виконавиці Alyona.alyona, яка представила відео на пісню «Рибки».

Згідно з легендою, дівчина працює вихователькою в дитсадку міста Баришівка (Київська область), на дозвіллі пише музику і вже випустила два відео на дебютну пісню.

Як пише музичне видання slukh.media, після прощання з дітьми на роботі дівчина йде додому, де «навалює під біти та гарячий флоу свої тексти».

Через роботу Альоні важко давати інтерв’ю, проте вона встигла повідомити, що намагається бути в темі всього, що відбувається в хіп-хопі. Наприклад, слідкує за новими артистами, і про «стару школу» не забуває: «Люблю Ліл Узі Верта, Тревіса Скотта і, разом з тим, класику — NWA, Wu-Tang Clan».

Вона має акаунт у Periscope, бо там «усі круті репери сидять». А ще, як зараз прийнято, реперка зняла одразу два відео на дебютну пісню. Вихід другого кліпу заплановано на 20 жовтня. Можливо, тоді про бодіпозитивний реп Альони знатиме вся Україна.

«Привіт. Мене звуть Альона, я живу в Баришівці. Працюю в садочку. І у вільний час займаюсь творчістю. Я пишу реп. Люблю музику і люблю дітей», — розповіла виконавиця у своєму відеозверненні, записаному до виходу її першого кліпу.

Вихід її другого кліпу заплановано на 20 жовтня.

Раніше в Китаї на пʼять днів арештували популярну відеоблогерку Янг Кеілі (відому також як Li Ge). Її звинувачують у нарузі над національним гімном Китаю після того, як вона заспівала кілька рядків з нього, розмахуючи руками.