Українка хотіла пронести через кордон майже 50 iPhone. Вона сховала їх під спідницею

Автор:
Анастасія Котова
Дата:

Цієї ночі в пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники затримали громадянку України, вона намагалася незаконно перенести через державний кордон майже 50 мобільних телефонів iPhone, які ховала під спідницею.

Як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби, жінка 1962 року народження переходила кордон в Україну пішки, однак у пункті пропуску почала сильно хвилюватися. Цим вона привернула увагу прикордонників Харківського загону.

Правоохоронці вирішили оглянути українку та її особисті речі за допомоги спеціальних технічних засобів. В результаті спрацював металошукач: під спідницею жінки прикордонники виявили 49 мобільних телефонів iPhone, які вже були у користуванні. Для того, щоб приховати товар, вона пошила великі спеціальні кишені. Прикордонники вилучили смартфони.

Державна прикордонна служба

12 вересня компанія Apple провела презентацію нових моделей iPhone: iPhone XS і iPhone XS Max з діагоналями 5,8 та 6,5 дюйма, 512 ГБ памʼяті і підтримкою двох сім-карт, iPhone XR з LCD-дисплеєм діагоналлю 6,1 дюйма; а також представила Apple Watch Series 4, які можуть зробити електрокардіограму і викликати службу порятунку.

Водночас, Apple припинила продаж популярних моделей смартфонів: iPhone SE, iPhone 6s та торішнього флагмана iPhone X.