Пекельце

Майк Тайсон викурює разом з партнерами до 10 тонн марихуани щомісяця. Це коштує близько $40 тисяч

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:

Hotboxin' with Mike Tyson, Youtube

Абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі Майк Тайсон заявив, що викурює разом із бізнес-партнерами до 10 тонн марихуани щомісяця. Про це 53-річний спортсмен розповів у своєму подкасті Hotboxinʼ with Mike Tyson на YouTube.

На своєму ранчо в Каліфорнії Тайсон вирощує марихуану — у штаті це цілком легально. За словами колишнього боксера, місячна вартість продукту, яку викурюють на ранчо, становить близько $40 тис.

«Скільки ми викурюємо в місяць? Десь на $40 тис. в місяць», — сказав він в ефірі подкасту. Бізнес-партнер чемпіона Ебен Бріттон пояснив, що це приблизно 10 тонн.

Тайсон також розповів, що його ранчо продає марихуану аптекам на суму близько $500 тис. щомісяця. Раніше в інтервʼю Cannabis Tech Today він зазначав, що свого часу надав перевагу марихуані після жахливого досвіду вживання опіатів.

«Я бився понад 20 років, і моє тіло дуже зносилося. Я пережив дві операції і вживав марихуану, щоб заспокоїти нерви, і це забрало б біль... Але до того вони підсадили мене на опіати, і ці опіати понівечили мене», — казав Тайсон, який вірить, що марихуана може допомогти людям із залежністю від важких наркотиків.

Чемпіон купив собі ранчо площею 16 гектарів у Каліфорнії, неподалік від національного парку Долина Смерті. Тайсон почав займатися цим бізнесом у 2018 році. Зараз крім ранчо в нього є і власна школа для навчання фермерів, де він пояснює, як вирощувати і розвивати свої сорти — так звана «Школа вирощування Тайсона» (The Tyson Cultivation School).