Пекельце

Премʼєр-міністр Ірландії на офіційному бланку написав «фанатський» лист Кайлі Міноуг. Після йому дорікнули за безкоштовну їжу на концерті

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Christie Goodwin / Redferns

Премʼєр-міністр Ірландії Лео Варадкар написав лист австралійській поп-співачці Кайлі Міноуг, у якому назвав себе «великим фанатом» і запропонував їй особисту зустріч перед концертом у Дубліні.

Про це пише The Guardian.

«Дорога Кайлі. Просто хотів написати вам коротку записку перед концертом у Дубліні. Я справді з нетерпінням чекаю його. Я великий шанувальник. Я розумію, що ви зупинилися у готелі Merrion, який розташований через дорогу від мого офісу в урядових будівлях. Якщо хочете, я б хотів особисто привітати вас у Ірландії», — написав він.

Пізніше лист потрапив у вільний доступ, і виявилося, що він написаний на офіційному бланку з печаткою премʼєра. Міністерство при уряді Ірландії двічі відповідало відмовою на запит громадськості показати лист, поки Варадкар не дав дозвіл.

Лист не хотіли показувати, оскільки він був написаний в особистих цілях і не стосувався питань держави.

У жовтні 2018-го поп-зірка скасувала концерт через хворобу та перенесла виступ на грудень. Міноуг особисто зателефонувала премʼєру, щоб вибачитися, і пообіцяла йому зустріч.

У грудні перед концертом відбулася зустріч, після якої Варадкара звинуватили у тому, що на концерті йому надавали безкоштовну їжу та напої.

Він спростовував ці звинувачення і заявив, що їжі у нього не було, а за напої він платив. «У мене є чеки, щоб це підтвердити», — написав він у Twitter.