«Найбрудніше порно в історії». Pornhub зняв порнофільм, в якому актори займаються сексом серед куп пластику

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Сайт Pornhub зняв фільм The Dirtiest Porn Ever («Найбрудніше порно в історії»). Таким чином один з найпопулярніших порносайтів у світі привертає увагу до проблеми забруднення Світового океану пластиком. Трейлер порнофільму зʼявився на YouTube.

У фільмі пара порноакторів займаються сексом просто посеред купи сміття на одному з найбрудніших пляжів планети. За словами віцепрезидента сайту Pornhub Корі Прайс, до такого рішення їх спонукала жахаюча статистика, згідно з якою в океані зараз понад 12 млн тонн пластику.

У фільмі беруть участь акторська пара LeoLulu та співробітники Pornhub — у фірмових костюмах хімзахисту вони збирають на пляжі сміття, поки актори займаються сексом.

У Pornhub стверджують, що за кожен перегляд фільму вони відправлятимуть гроші в некомерційну організацію Ocean Polymers, яка чистить Світовий океан від пластику і переробляє його. Крім того, компанія запустила сайт з інструкціями про те, як люди можуть допомогти боротися з забрудненням пластиком.

«Ми використовуємо нашу платформу, щоб привернути увагу до неї [проблеми] і надихнути людей на зміни. Не тільки для нашого покоління, але й для майбутніх», — сказав віцепрезидент сайту Pornhub Корі Прайс.